Small Great Nation
Torsdag 23. maj 2019

Small Great Nation-konference: Er den danske velfærdsstat truet?

Den danske velfærdsstat fungerer, og verden ser til Danmark for inspiration. Men hvordan sikrer vi holdbarheden på den lange bane? Dét sætter vi fokus på til Small Great Nation-konferencen den 6. september 2019 kl. 8:30-12 i DeloitteHuset i København – og du er inviteret med!

Du kan møde Tony Blairs tidligere rådgiver, Alastair Campbell, og vicegeneralsekretær i OECD, Ulrik Vestergaard Knudsen, der giver deres internationale perspektiver på, hvordan alle kan bidrage til samfundskontrakten, hvordan vi minimerer ulighed og oprør, og hvordan den offentlige sektor og erhvervslivet kan spille bedre sammen i fremtiden. 

 

Se det fulde program og tilmeld dig her. 

 

Nye indsigter og konkrete anbefalinger
På konferencen præsenterer vi den fjerde rapport i Small Great Nation-initiativet, der bl.a. analyserer danskernes tilfredshed med den offentlige service, og hvordan samspillet mellem det offentlige og private kan fremme en velfærdsstat med plads til alle. Vi analyserer ligeledes, hvor stor uligheden i Danmark er, og hvor tæt vi er på et oprør.

 

Vi præsenterer desuden en række anbefalinger baseret på de første fire rapporter fra Small Great Nation. De første tre havde fokus på Danmarks styrkepositioner, den danske sammenhængskraft, og hvordan vi høster de højest hængende frugter.
  

Professor og tidligere overvismand Hans Jørgen Whitta-Jacobsen vil fremlægge resultaterne af rapport 4 samt de foreslåede anbefalinger.

 

Perspektiver fra toppen af politik og erhvervsliv
På konferencen kan du møde en række højt profilerede talere fra ind- og udland, heriblandt Tony Blairs tidligere rådgiver, forfatter og debattør, Alastair Campbell, og vicegeneralsekretær i OECD, Ulrik Vestergaard Knudsen.

Derudover vil et panel bestående af førende erhvervsfolk diskutere de fremsatte anbefalinger. Panelet består af PFAs Group CEO, Allan Polack, Lundbeckfondens adm. direktør, Lene Skole og direktør for Dreyers Fond, Bo Rygaard.