Small Great Nation
Onsdag 22. nov 2017

Small Great Nation konference d. 29. november

Hvad skal Danmark leve af i fremtiden?

Så er der ikke lang tid til, at Kraka og Deloitte inviterer til diskussion om Danmarks fremtid, når vi under overskriften Small Great Nation byder offentlige organisationer, fonde, NGO’er og det private erhvervsliv velkommen på konferencen i København d. 29. november 2017.

Her vil tidligere overvismand, professor, og senior fellow i Kraka Hans Jørgen Whitta-Jacobsen præsentere resultaterne fra vores arbejde.

Derudover har vi  inviteret bl.a. erhvervsminister Brian Mikkelsen, fremtidsforsker Anne Skare Nielsen og kultursociolog Emilia van Hauen til at komme og holde oplæg for os alle sammen. 

Konferencens vært er Deloittes nordiske CEO Anders Dons, og vores egen direktør Peter Mogensen vil styre slagets gang som moderator.
 

Vi er ikke i tvivl om, at det bliver en utrolig lærerig dag, og vi kan ikke vente med at vise jer alle, hvad vi har arbejdet så hårdt på.


Derfor vil vi anbefale jer at gå ind på www.sgnation.dk og tilmelde jer, skulle I endnu ikke have fået det gjort. Herinde kan der også ses de resterende talere samt læses mere om projektet.


Vi håber på at se så mange af jer som muligt d. 29. november!