Øvrigt
Mandag 19. mar 2018

Kraka søger student med ansvar for kommunikation

Om Kraka

Vi er en fagøkonomisk tænketank og arbejder for, at økonomisk-politiske beslutninger i Danmark træffes på baggrund af den bedst mulige faglige viden. Vi udarbejder derfor analyser på et højt fagligt niveau, og kommunikerer resultaterne til befolkning og politikere. Dermed vil vi forbedre kvaliteten af de beslutninger, der træffes i bl.a. folketinget. Vores arbejde er således helt uafhængigt af politiske holdninger og ideologier.

 

Om jobbet

Et spændende og fagligt udfordrende studiejob i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor du bl.a. vil komme til at arbejde med kommunikation af aktuelle økonomisk-politiske problemstillinger.

 

Du vil få ansvaret for bl.a. følgende arbejdsopgaver:

  • Videreudvikling og eksekvering af Krakas strategi for brug af sociale medier.
  • Offentliggørelse og kommunikation af Krakas arbejde.
  • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside.
  • Dagligt ansvar for at vejlede piccoliner.
  • Kontakt med leverandører, bogholder og herunder fremsendelse af udgiftsbilag.
  • Diverse ad hoc opgaver.

 

Du vil komme til at arbejde meget selvstændigt, men også i samspil med Krakas øvrige medarbejdere og ledelse. Din forventede gennemsnitlige arbejdstid fastlægger vi sammen og med udgangspunkt i din studiesituation. Den faktiske arbejdstid kan variere fra uge til uge både efter Krakas behov og fx dine eksaminer, men du skal regne med 15-20 timer. 

 

Om dig

Det vigtigste er dit personlige drive og ansvarsfølelse. Stillingen kræver, at du har særligt stor fleksibilitet, fx når en analyse skal offentliggøres med kort varsel. Samtidig skal du have overblik nok til at huske de mange småting.

 

Du er formentlig i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation, fx ”Film og medievidenskab”, ”Politisk kommunikation og ledelse”, ”Kommunikation og IT” eller lignende.

 

Du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale på dansk. Det er en fordel, men ikke en betingelse, at du har kendskab til InDesign, Photoshop, Premiere Pro, Infomedia og Facebook Business Manager.

 

Du er udadvendt, engageret og har et godt humør – det skriver alle, men vi mener det faktisk.

 

Yderligere oplysninger og ansøgning

Forventet ansættelsesstart er mellem 1. maj og 1. juni 2018, men vi er selvfølgelig fleksible ift. dine eksaminer og evt. nuværende job. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte økonom Jossi Steen-Knudsen (mail: jsk@kraka.org / tlf. +60 24 85 00). Du kan i øvrigt læse mere om Kraka på www.kraka.org. Send din ansøgning til kas@kraka.org senest d. 15 april 2018. CV og karakterudskrift vedlægges. Samtaler bliver afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristen.