Øvrigt
Mandag 14. mar 2016

Hans Jørgen Whitta-Jacobsen tilknyttes Kraka som Senior fellow

Kraka har per 15. marts indgået aftale med tidligere overvismand og professor ved Københavns universitet Hans Jørgen Whitta-Jacobsen om, at han fremover tilknyttes Kraka som Senior fellow.

Som Senior fellow vil Hans Jørgen – i lighed med Peter Birch Sørensen, som ligeledes er Senior fellow i Kraka – bidrage til at udvikle Krakas samfundsøkonomiske analyser og dermed markant styrke Krakas arbejde med at kvalificere den offentlige politiske-økonomiske debat om de centrale samfundsreformer.

 

Hans Jørgen varetager opgaven som Senior fellow sideløbende med varetagelsen af sit professorat på Københavns universitet.

 

Direktør i Kraka Peter Mogensen udtaler i anledningen:

 

"Vi er utrolig glade for, at Hans Jørgen har valgt at gå med i Krakas arbejde som ny Senior fellow. Det er en klar yderligere styrkelse af Krakas faglige profil og bidrager afgørende til vores fortsatte faglige udvikling.  

 

Hans Jørgens velkendte store erfaring og engagement vil gøre os i stand til at sætte et endnu større fingeraftryk på den politiske debat om de store reformer, som Danmark nødvendigvis skal gennemføre fremover.

 

Sammen med Peter (Birch Sørensen) udgør han et fagligt dream team, som placerer Kraka på det høje faglige niveau, som tænketanke bør have."